Vitfoss klar med nyt e-produktkatalog

16-02-2017

Vitfoss er nu klar til at udrulle et nyt, digitalt produktkatalog. Produktkataloget giver landmanden hurtig adgang til hele sortimentet fra sin mobil, tablet og computer.

Vitfoss har netop lanceret sit nye, forbedrede e-produktkatalog, der indeholder et bredt sortiment af Vitfoss-produkter. Produkterne falder under Vitfoss’ primære fagområde nemlig vitaminer, mineraler og en lang række specialprodukter til ernæring og sundhed i den animalske produktion.

Teknologi der spiller

Værktøjet bliver konstant opdateret med den nyeste information om produkter. Landmanden får derfor langt om længe et tidssvarende, effektivt og opdateret værktøj mellem hænderne, som vil gøre hverdagen lettere.

Digitalisering og kunden i fokus

Det nye produktkatalog kommer som led i DLG’s digitaliseringsproces, der er en del af den strategi, som vil præge koncernen i fremtiden. Vitfoss’ indsats vil kunne servicere landmændene og deres rådgivere mere professionelt og effektivt, og kataloget er udviklet med kunden for øjet.

”Vitfoss produktkataloget er et stort skridt på vejen i vores digitaliseringsplan. Vores produktkataloger har været brugt i mange år, og for at vi kan følge med tiden og kundernes behov, udvikler og vedligeholder vi værktøjet konstant. Med udviklingen skaber vi synergier til allerede eksisterende løsninger og støtter op om koncernens ambitiøse vækstmål, og vi ser frem til, hvordan kataloget bliver taget imod,” siger Kenneth P. Madsen, Marketingschef for Vitfoss i Danmark.

Se produktkataloget her

Katalog Banner

Vitfoss